Flere medlemmer til SYMB erhvervsgruppe kalundborg

Vil du hjælpe med til, at SYMB Erhverv bliver endnu stærkere?

Har du gået med tankerne om, at du gerne vil bruge lidt af din fritid på at arbejde frivilligt? SYMBs Erhvervsgruppe søger nye, friske og motiverede personer til at være med til at sætte de strategiske mål for SYMBs erhvervsindsats – det kunne være dig.

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed med mange facetter, mange medlemmer og en ustyrlig trang til at tænke nyt, tænke sammen og tænke på tværs.

En del af SYMB – SYMB Erhverv – har til formål at støtte op om og hjælpe det lokale erhvervsliv og iværksætteri, blandt andet ved at afholde erhvervscaféer i samarbejde med Kalundborgegnens Erhvervsråd, tilbyde mødelokaler, foredrag og udlejning af kontorer. Samtidig arbejder Erhvervsgruppen med at sikre, at SYMB fortsat kan tilbyde alle de gode arrangementer og aktiviteter, som er kernen af SYMBs eksistens. Det gør SYMB Erhverv ved at arbejde med indtjeningsmuligheder, fondsmuligheder og samarbejder. Der er med andre ord nok at lave og noget for enhver smag i SYMB Erhverv.

Erhvervsgruppen i SYMB består af frivillige medskabere, med forskellige baggrunde inden for økonomi, markedsføring, management og så videre – men vi kan altid bruge mere af det samme eller noget helt andet! Det vigtigste for os, er en vilje til at tænke nyt og til at handle på det.

Tidligere filialdirektør for Sparekassen Sjælland Kjeld Christensen sidder i SYMBs Erhvervsgruppe. Når vi spørger ham, hvorfor han arbejder frivilligt i SYMBs erhvervsgruppe, svarer han: SYMB samler mennesker. SYMB Erhverv vil gerne samle små og mellemstore virksomheder i et arbejdsmiljø som er anderledes. Det er spændende at være med til at udvikle SYMB Erhverv i dette miljø eller igennem events med erhvervslivet og Kalundborgegnens Erhvervsråd. Derfor er jeg med i SYMB Erhverv’

Hvis du er interesseret i at blive en del af SYMBs Erhvervsgruppe, eller hvis du gerne vil høre mere, så kan du skrive til David Hindberg, tovholder for SYMB Erhverv, på erhverv@symb.dk eller ringe til Søren Mariegård, formand for SYMB, på tlf. 2124 1803.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik