Leg & Lasagne fredag d. 28. maj

Kom til Leg & Lasagne i SYMB. Det er den sidste fredag i måneden for familier og barnlige sjæle. Vi skal spise lækker mad, lege og hygge os sammen uden det helt store program.

SYMB Leg & Lasagne er et særligt børnevenligt koncept, hvor vi spiser sammen den sidste fredag i måneden kl. 17.00-20.00. Lasagnen bliver serveret kl. 17.30 – kort efter er ungerne smuttet hen for at lege, imens de voksne nyder maden og får sig en hyggelig snak.

I SYMB sørger vi for masser af skøn underholdning for ungerne. Perler og tegnestationer, sæbebobler, spil og alt, hvad vi kan finde på. Alt sammen er noget, hvor de selv kan lege og have det sjovt.

Til lasagnen er der brød og salat. Vi sørger selvfølgelig også for ketchup og smør. Udover lasagne med kød, er der mulighed for en lækker version, der er glutenfri og vegansk.

Og – vi sørger for masser af popcorn, kaffe, te og kage.

Tovholder:

  • Jette Pedersen: tlf. 25 70 56 04 / mail: nostrupvej@gmail.com

Pris: 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

Max antal: 30 personer – tilmelding først til mølle. 

Det foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Vil du være hjælper til SYMBs Leg & Lasagne, så kontakt gerne én af tovholderne – flere hænder til at organisere, planlægge og stå for leg med ungerne er der altid brug for. 😊

Aktiviteten er i perioden august til november 2020 sponsoreret af Liv i Kalundborg. En pulje der støtter op om tiltag i Kalundborg.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik