SYMB Students gør klar til et spændende program efter Corona

SYMB Students har under corona pandemien arbejdet på at skabe grundlaget for et socialt og fagligt studiemiljø i SYMB. Drømmen er at skabe et studenterhus i Kalundborg som kan være med til at understøtte Kalundborgs vækst indenfor uddannelse. Jacqueline Hersing er tovholder for SYMB Students og sammen med 6 frivillige arbejdes der i disse dage på højtryk for at være klar til de første events.

Danijela Bertek, international diplomingeniør studerende fra Kroatien udtaler om det at være frivillig i SYMB Students.
Jeg blev frivillig i SYMB Students for at møde nye venner, skabe et netværk og samskabe et velkomment miljø til nuværende og fremtidige studerende i Kalundborg. Jeg håber, at vi igennem vores frivillige arbejde kan opbygge Kalundborg som en studieby.

SYMB Students har ikke siddet på deres hænder og før de studerende på Professionshøjskolen Absalon går på sommerferie venter der et spændende program. Blandt andet Student Game Night, hvor aftenen står på hygge med brætspil. SYMB Trash Busters, hvor der bliver samlet skrald rundt omkring i Kalundborg by. Morning Club, hvor der skal nødes lækker søndags brunch. ’Science and Beers’, hvor uddannede ingeniører kommer og fortæller om deres rejse fra studerende til ingeniør i industrien i Kalundborg og semestret sluttes med en sommerfest, før sommerferien banker på døren.

Som noget nyt har SYMB Students også budt velkommen til en ”ikke-studerende” i frivillig gruppen. Cecilie Lund er en 20-årige selvstændig frisør, der tog kontakt til SYMB Students, da hun søgte nye fællesskaber efter at have levet i Sverige i mange år. SYMB Students er en mangfoldig gruppe, der hjertelig gerne byder velkommen til andre unge i Kalundborg, der ønsker at være en del af et fællesskab med gode grin, personlige udfordringer og nye bekendtskaber. “SYMB Students er et sted, hvor der er plads til alle. Derfor er det et godt sted at komme og få nye bekendtskaber og venner, også selvom man ikke er studerende på Absalon i Kalundborg” siger diplomingeniør studerende Caroline Arnason.

SYMB Students har en eventplanlægningsgruppe, som kaldes SYMBassadors. Denne gruppe mødes på fast basis hver anden onsdag kl. 17.30 i SYMB. Her planlægger de unge events og aktiviteter, men de hygger sig også og spiser tit sammen i SYMB hver anden onsdag aften. Har du lyst til at være med, så kontakt endelig tovholder Jacqueline Hersing på mail jacqueline-hersing@hotmail.com eller tlf. 4050 7854. Du kan desuden læse mere om SYMB Students her: Students