Folkekøkken - 11. februar

Glæd dig! Vi har gjort et scoop. Steen Laursen, der er manden bag avisens ugentlige sproghjørne, fører os i et underholdende causeri rundt i sprogets finurligheder. Og der bliver masser af muligheder for at stille spørgsmål og diskutere undervejs! Derfor har vi også udvidet arrangementet og slutter denne gang klokken 21.

Steen folder ud, hvad ”sprog” egentlig er for noget. Hvorfor taler vi danskere sådan, som vi gør? Hvorfor forandrer sproget sig hele tiden? Hvorfor taler jyder og sjællændere forskelligt? Hvorfor taler generationerne forskelligt? Og hvorfor fører vi heftige diskussioner om, hvad der er ”korrekt” dansk?

Maden laves af RøsNetVærk, og igen er der noget at glæde sig til. Menuen er både til kødspisere og vegetarer, nemlig lasagne og spinatsalat med tomater, edamamebønner, rødløg og med gulerodsflütes til.

Drikkevarer købes på stedet.

Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn (2-12 år).

Dørene åbnes kl. 17 og vi spiser ca. kl. 17.30. Foredraget begynder kl. ca. 18.30, og arrangementet slutter kl. 21.

Tilmeldingsfristen er søndag den 9. februar kl. 23.59.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

 

Folkekøkken i SYMB handler om at spise sammen og have det hyggeligt. Her mødes vi hver den 2. tirsdag i måneden, hvor der, udover lækker mad, også er et nyt tema på menuen fra gang til gang.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik