Folkekøkken den 14. feb. - leg og bevægelse for hele familien

SYMB’s Folkekøkken i februar bliver en del af vinterferiens aktivitetsvifte. Vi glæder os til at se familier med børn, bedsteforældre med børnebørn og alle med interesse i en hyggelig eftermiddag og aften, hvor leg og bevægelse er i centrum.

Vi har allieret os med idrætspædagog, Christina H. Jensen, som kommer og binder os sammen i et helt unikt fællesskab, hvor latter og grin bliver helt centrale. Christina laver bevægelseslege, hvor både børn og voksne kan være med.

“Vi vil sammen opleve sjove lege, som bringer smil og latter frem hos den enkelte, 

og måske vil der også komme lidt sved på panden. 

Vi ser frem til en time med sjov og leg i godt samvær.”

Efterfølgende byder vi på lækkert mad for alle slags smagsløg…. store og små. Menu bliver: Lady & Vagabonden’s spaghetti med kødboller. Til vegetarerne er der kikærteboller i tomatsovs. Til alle vil der være salat i glade farver. Endelig vil desserten være appelsin muffins.

Christina H. Jensen er uddannet idrætspædagog med mange års erfaring med idræt, leg og bevægelse indenfor vuggestue, børnehave og skole/SFO-området. Christina arbejder nu som idrætspædagog på Nyrupskolen og er også underviser i DGI, hvor hun kommer ud og motiverer og guider til, hvordan man arbejder med idræt, leg og bevægelse i den pædagogiske hverdag.

 
Christina har arbejdet i mange år med familie-/idrætshold i foreningen Familieidræt i København. Her har hun haft mulighed for at opleve, hvad der sker, når børn og voksne mødes for at lege. 


Børn opdager sig selv og verden ved at lege. Børn er meget kropslige, de lærer med kroppen og derfor elsker de bevægelseslege. Når de nærmeste voksne er med til at lege bevægelseslege, nyder børnene det. Tilbagemeldingerne fra forældre på hendes hold har udtalt, at når de er sammen om legene, er de sammen på en hel anden måde, end når de er hjemme.

Efterfølgende byder vi på lækkert mad for alle slags smagsløg…. store og små. Menu bliver: Lady & Vagabonden’s spaghetti med kødboller. Til vegetarerne er der kikærteboller i tomatsovs. Til alle vil der være salat i glade farver. Endelig vil desserten være appelsin muffins.

Prisen for det hele er 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

(NB! Denne gang afvikler vi Folkekøkkenet i Aktivitetscentret i Munkesøen. Bemærk også at det er en torsdag og ikke vores sædvanlige tirsdag.)

 

Tilmeldingsfrist: senest mandag den 11. februar

Arrangementet begynder kl. 16 og holdes i Aktivitetscentret i Munkesøen, Esbern Snaresvej 55, 4400 Kalundborg. 

Dørene åbnes klokken 15.30. Efter arrangementet vil der være mulighed for at se SYMB’s nye lokaler på Kalundborg Station på Banegårdspladsen 2.

SYMB’s Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk