Gullasch og gode historier
Den 9. oktober byder SYMB på endnu et spændende og afvekslende Folkekøkken, hvor vi igen skal nyde godt af god mad fra Solsikkens køkken.
Menuen står på gullaschsuppe med creme fraiche med persille/hvidløgsbrød. Til vegetarerne er der græskarsuppe med ingefær og kokosmælk. Desserten er den lækreste pæretærte.
Vi får besøg af foredragsholder Palle Bruun Olsen, som i billeder og historier fortæller os om Kalundborgs udvikling i 1950’erne og 1960’erne. Det er historien om Kalundborg, der under borgmester J. Hagemann-Petersen udviklede sig fra søvnig provinsby til moderne industriby. Historien vil blive rigt illustreret med fotos fra perioden.
Benyt chancen for at komme og lytte til en altid veloplagt og vidende fortæller, lokalhistoriker Palle Bruun Olsen.
Arrangementet holdes igen på Café Solsikken, Skibbrogade 52, 4400 Kalundborg. Dørene åbnes klokken 17:00.
SYMB’s Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.
For mere information kontakt tovholder Henrik Brinkløv på tlf. 21 79 00 07 eller mail brinklov@privat.dk