Historiedamen Mariane Josefsen vender tilbage – 24. januar

Der er igen mulighed for at opleve storytelling live på SYMB’s scene, når historiedamen Mariane Josefsen fra Amager i anledning af folkemindesamleren Evald Tang Kristensens fødselsdag sammen med Jürgen Andresen byder på ’best stories’. 

Evald Tang Kristensens fødselsdag celebreres med storytelling-event i SYMB. Her vil man kunne høre nogle af Tang Kristensens bedste fund. 

For eksempel historien om, hvordan snedkerkonen fik snedkeren til at tro at han var død – selv om han var sprællevende – og om hvordan husmanden scorede præstens ni køer. Desuden vil Mariane have friske stories fra sit eget story-værksted med! Historiedamen Mariane er del af den velrenommerede københavnske fortællerscene og kan nu mønstre en 20 årig kærlighedshistorie med fortællingens kunst. Hun har optrådt på alskens slags scener og afholdt diverse workshops og kurser om storytelling. 

Den spændende fortælle-aften finder sted i SYMB klokken 20-22.

Aftenens arrangement koster 100 kroner og er inkl. kaffe og kage. Prisen for unge under 25 år er 50 kr. 

Arrangementet er støttet af Kalundborg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg. 

Tovholder er Jürgen Andresen, som kan træffes via mail: juergenius44@yahoo.com

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik