SYMB Fællesspisning om fredagen - 31. januar

Fællesspisning i SYMB er for alle og tilrettelægges så det er børne- og ungevenligt. Strukturen er løs med plads til barnlige aktiviteter og hyggelig samtale. Børnene må gerne løbe rundt og være børn. Det foregår altid en fredag, så man kan gå ud bagefter eller blive hængende, hvis det er det, man vil. 

Drikkevarer købes i SYMBaren, og menuen findes både som en kødret og i en vegansk/glutenfri version.

Menuen er: 
  • Boller i karry med salat og brød
  • Samme ret serveres i en vegansk/glutenfri version

Maden leveres af RøsNetværk. Prisen er 75kr for voksne og 35 kr for børn. Vi får en lækker hovedret og kaffe/te bagefter.

Hvis nogen har lyst til at bage en kage, er de velkomne! – Fredagsslik har man selv med 🙂

Vi mødes kl 17.30 og går i gang med at spise kl 18. Vi slutter af ved 21-tiden. Men det er helt ok at smutte før. 

Husk at melde afbud til en af tovholderne, hvis I bliver forhindrede. Pengene refunderes dog ikke… 
Tovholdere: Jette Pedersen, tlf. 25 70 56 04 & Anna Melanie Thoby, tlf. 29 84 54 35

Tilmeldingsfristen er onsdag den 29. januar kl. 23.59.

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik