SYMB Folkekøkken – inspiration til kødfrie måltider – 14. januar

SYMB Folkekøkken handler om at spise sammen og have det hyggeligt. Her mødes vi hver den 2. tirsdag i måneden, hvor der, udover lækker mad, også er et nyt tema på menuen fra gang til gang. Denne gang i form af et inspirerende foredrag om kødfrie måltider som en del af hverdagen.

Har du ofte tænkt, at det kunne være interessant at dyrke en grønnere hverdag noget mere, men ikke helt vidst hvordan og hvorledes? Måske du allerede er rutineret inden for den kødfrie verden, men står og mangler ny inspiration? Uanset hvad, så byder næste Folkekøkken i SYMB på et spændende foredrag med dygtige Freja Lamhauge, som via egen erfaring og ekspertise vil videregive sine tips og tricks, omkring en nemmere overgang til en grønnere hverdag. 

Om foredraget fortæller Freja: ”Jeg blev virkelig udfordret, da jeg for 5 år siden nåede frem til konklusionen om at gøre grøntsagen til en større del af min hverdag. Jeg havde et sparsomt kendskab til grøntsager og hvordan de tilberedes. Det var en jungle, og selvom der er mange gode opskrifter og gode råd derude, så synes jeg stadig der mangler den helt simple og overskuelige tilgang til en opstart. Jeg fortæller om de udfordringer, jeg stod overfor. 

Blandt andet:
Mæthed – Hvordan bliver jeg mæt?
Smag – Hvordan kan jeg få det til at smage godt?
Travl hverdag – Jeg kan ikke overskue det, hvad gør jeg?
NYT basiskøkken – Hvad skal jeg have i mine skabe?

Målet for aftenen er at ruste jer med masser af inspiration, konkret og praktisk viden, så i kan gå direkte hjem og implementere grønne måltider i lige netop jeres hverdag. Jeg glæder mig til at videregive mine bedste tips og trick.”

Maden laves af RøsNetværk. Menuen er vegansk og byder på:

  • Seitanroulade med bulgursalat og tomat-mandarinsauce 
  • Spinat-broccolitærte

Drikkevarer købes i SYMBaren.
Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn (2-12 år).

Dørene åbnes kl. 17. Vi spiser ca. kl. 17.30. Foredraget begynder ca. kl. 18.30 og arrangementet slutter ved 20-tiden.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

 


Tilmelding til Folkekøkken