SYMB Folkekøkken – inspiration til kødfrie måltider – 14. januar

SYMB Folkekøkken handler om at spise sammen og have det hyggeligt. Her mødes vi hver den 2. tirsdag i måneden, hvor der, udover lækker mad, også er et nyt tema på menuen fra gang til gang. Denne gang i form af et inspirerende foredrag om kødfrie måltider som en del af hverdagen.

Har du ofte tænkt, at det kunne være interessant at dyrke en grønnere hverdag noget mere, men ikke helt vidst hvordan og hvorledes? Måske du allerede er rutineret inden for den kødfrie verden, men står og mangler ny inspiration? Uanset hvad, så byder næste Folkekøkken i SYMB på et spændende foredrag med dygtige Freja Lamhauge, som via egen erfaring og ekspertise vil videregive sine tips og tricks, omkring en nemmere overgang til en grønnere hverdag. 

Om foredraget fortæller Freja: ”Jeg blev virkelig udfordret, da jeg for 5 år siden nåede frem til konklusionen om at gøre grøntsagen til en større del af min hverdag. Jeg havde et sparsomt kendskab til grøntsager og hvordan de tilberedes. Det var en jungle, og selvom der er mange gode opskrifter og gode råd derude, så synes jeg stadig der mangler den helt simple og overskuelige tilgang til en opstart. Jeg fortæller om de udfordringer, jeg stod overfor. 

Blandt andet:
Mæthed – Hvordan bliver jeg mæt?
Smag – Hvordan kan jeg få det til at smage godt?
Travl hverdag – Jeg kan ikke overskue det, hvad gør jeg?
NYT basiskøkken – Hvad skal jeg have i mine skabe?

Målet for aftenen er at ruste jer med masser af inspiration, konkret og praktisk viden, så i kan gå direkte hjem og implementere grønne måltider i lige netop jeres hverdag. Jeg glæder mig til at videregive mine bedste tips og trick.”

Maden laves af RøsNetværk. Menuen er vegansk og byder på:

  • Seitanroulade med bulgursalat og tomat-mandarinsauce 
  • Spinat-broccolitærte

Drikkevarer købes i SYMBaren.
Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn (2-12 år).

Dørene åbnes kl. 17. Vi spiser ca. kl. 17.30. Foredraget begynder ca. kl. 18.30 og arrangementet slutter ved 20-tiden.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

 

SYMBs Erhvervsmedlemmer

EFTERÅR I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik