Se Kalundborg fra speedbåd

Lørdag den 4. august giver SYMB Kend Vores Egn en unik mulighed for at se byen fra fjorden.

SYMB Kend Vores Egn har i samarbejde med Surfcenter Lynæs arrangeret sejltur på fjorden med speedbåd. Sejlturen starter ved Havneparken og sejler først stille en rundtur inde i havnen, hvor der vil være mulighed for at se de forskellige virksomheder fra en, for de fleste, ukendt vinkel. 

Efter rundturen i havnen sejler vi hurtigt ud til spidsen af Asnæs på tværs af fjorden til Kirkebugten og retur til Havneparken. Sejlturen varer ca. 1 time. Efter turen får vi en sandwich og lidt at drikke. 

Efter omtalen af sejlruterne i Nordvestnyt, lørdag den 23. juni, har der været en del henvendelser om billetkøb. Det vil derfor være en god ide at købe billet hurtigst muligt.

Henvendelser om dette arrangement rettes til Hans-Henrik Nielsen på tlf. 4015 8212 eller mail:  hhn@mail.dk

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik