Musikaften i SYMBs folkekøkken

SYMB’s FOLKEKØKKEN i juli afvikles denne gang i forbindelse med Byfest-dagene i uge 30. Det er onsdag den 25. juli. 

Du inviteres på en anderledes musikaften, hvor Bo Sørensen og Eva Böcher Lassen laver minikoncert og derefter åbner rummet for at spille med. 

Vi opfordrer derfor alle til at tage et musikinstrument med. Alt er tilladt. Du er velkommen med eller uden instrument, og ønsker du blot at lytte, er det også værdsat. Kom og vær med til at skabe en uforglemmelig aften – hvor trommeslag mødes med folkeslag.

Siden 2015, hvor flygtningestrømmen gik op gennem Europa, opstod denne lyst til at tage ud og spille med folk og flygtninge. Vores ønske er at dele vores glæde for musik. Bo og Eva har mødt hinanden i 2014 og har siden brugt det kreative rum og musikken til at møde mennesker. Musik taler alle sprog og nedbryder grænser mellem mennesker gennem leg og nysgerrighed.

Med endnu et spændende og afvekslende Folkekøkken skal vi denne gange nyde godt af lækkerier fra Ullas Landkøkken. Vi bydes på en paprikagryde med kylling, brune ris & hjertesalat m/ romanesco; vegetarerne er der også tænkt på; de bliver budt på auberginefad m/ bønner & spinat; til dessert er der blommekage m/ creme fraiche.

Arrangementet holdes igen på Café Solsikken, Skibbrogade 52, 4400 Kalundborg. Dørene åbnes klokken 17:00.

Bo Sørensen skriver om sig selv:

Min interesse for musik har været i mit liv, lige siden jeg kan huske. 

For over 3 år siden fandt jeg ud af, at jeg er trommeslager ved et tilfælde. Det fandt jeg ud af, da jeg lånte den første rammetromme, jeg nogensinde har holdt i min hånd, og da jeg ikke har spillet tromme tidligere, blev jeg overrasket over, at jeg kunne spille på den uden at have øvet mig.

Siden da har det inspireret mig til at komme ud og spille for andre mennesker. Og det glæder mig så meget, at jeg skal spille sammen med Eva til dette arrangement.

 

Eva Böcher Lassen skriver om sig selv:

Siden min ungdom har jeg arbejdet med mennesker. I 2001 blev jeg uddannet folkeskolelærer, da jeg oplever børn som helt særlige og elsker deres frie tilgang til livet.  

Jeg interesserer mig for samspillet mellem mennesker og vores samfund. Jeg er politisk aktiv og har udviklet et multimøbel. Jeg er opvokset på Grønland, men er pæredansk.

Når jeg spiller musik, bruger jeg det til at skabe hjerterum. Jeg kan godt lide at bryde former og improvisere. 

 

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik