SYMB hvorfor?

Fire forskellige bud på, hvorfor SYMB kan være noget for netop dig.

Hold elevatortalen, en ultrakort salgstale, om SYMB, lød opfordringen til fire personer, der alle kender organisationen. Her er, hvad der kom ud af opfordringen:

Vibeke Karlsson:

Det ville være en rigtig god idé, at du kommer i SYMB, for der sker en masse ting, og du vil møde mange nye mennesker og opleve et dejligt fællesskab. Du vil få muligheder for at engagere dig i de ting, vi planlægger, både som frivillig og som deltager på sidelinjen. I SYMB kan du både være aktiv, hvis du vil, og har du en sårbar dag, kan du få lov til at sige fra og bare være til stede.

Niels Plaschke:

Jeg kender en, der næsten altid sidder og hænger derhjemme.  Hver gang, jeg møder ham, siger jeg: Har du hørt, hvad vi laver i SYMB? Jo, svarer han, det har han måske nok læst om, men han er interesseret i noget andet. Så siger jeg til ham, at hvis han kommer i SYMB, kan han sige, at han er interesseret i de og de aktiviteter, og så er der måske nogen, der griber idéen, så den kan blive til noget.

Ulla Madsen:

Jeg synes, du skulle prøve at komme og være med i vores Folkekøkken næste gang. Der møder du alle mulige mennesker, og så kommer du ud hjemmefra, og det har du godt af.

Louise Kolbjørn:

Vi skal støtte SYMB, fordi det er med til at forandre vores lokalsamfund. Det er med til at give folk mulighed for at skabe stærkere relationer og flere netværk med hinanden. Det betyder, at når livet bider os i haserne, som det gør engang imellem, får vi mindre brug for hjælp, fordi vi har nogle naturlige, autentiske relationer til hinanden og behandler hinanden respektfuldt. Dermed er vi også med til at spare det offentlige for en masse penge. Kan vi udvikle os til at blive ægte ambassadører for vores egn og fortælle om, hvor skønt det er at bo her og om alle de aktiviteter, vi har med hinanden, kan vi sælge dette område meget bedre end gennem glittede film og brochurer.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik