Lav din egen kryddersnaps – snapsetur den 5. juni

SYMB Kend Vores Egn inviterer på vandretur på stranden ved Gisseløre for at indsamle vilde urter der er velegnede til at krydre din egen snaps.
 
Det er ikke nogen ny idé at sætte smag og kulør på brændevin, tværtimod er den lige så gammel som selve brændevinen. Det er spændende at lave sin egen kryddersnaps, og det er faktisk nemt, for mange af vore vilde planter er særdeles velegnede. Du får opskrifter med trækketider for en lang række snapsetyper. Efter indsamling kan I gå hjem og selv sætte urterne i alkohol.
 

Medbring en kurv samt en saks eller kniv og gummibånd til de indsamlede urter.

Guide: Carsten Clausen
Det er onsdag den 5. juni kl. 15.00 – 17.00.
Mødested: Parkeringspladsen ved restaurant Gisseløre.
Pris: 100,00 kr.

Henvendelser rettes til: Hans-Henrik Nielsen, mail: hhn@mail.dk, telefon: 4015 8212

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik