Med SYMB i luften – helikopterflyvning over Kalundborg

Fredag d. 26. juli kan du komme med SYMB i helikopter op over Kalundborg. Flyvningerne er arrangeret i samarbejde med Schou Helicopters fra Odense. Vi skal flyve i en moderne helikopter modellen hedder Robinson R44 Clipper II.

Flyvningerne udgår fra stranden ved Gisselørevej og varer 5 eller 10 minutter. På fem minutter kan du nå at komme hele vejen rundt om Kalundborg. På 10 minutter kan du komme rundt om Kalundborg og ud til spidsen af Røsnæs eller til Saltbæk Vig. Har du særlige ønsker til, hvor turen skal gå hen, opfylder piloten Simon Callesen, gerne dine ønsker.

Helikopteren kan have max. 3 personer med ad gangen (vægt kan have betydning). Alle tilladelser og forsikringer er på plads.

Det koster:

  • Ved 2 personer koster 5 minutter 500kr/person og 10 minutter 900kr/person
  • Ved 3 personer koster 5 minutter 400kr/person og 10 minutter 700kr/person

Schou Helicopters har fløjet til alle former for rundflyvningsarrangementer. Helikopterne bruges også som transportmiddel for de folk, der skal hurtigt fra den ene af landet til den anden. 

Der kan ikke reserveres billet. Kom ned på stranden mellem kl. 11.00 og 17.00 og få en kæmpe oplevelse 

Kontaktperson: Hans-Henrik Nielsen, tlf. 40 15 82 12

 

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik