Mentor Samling i SYMB – 18. september

Så er vi startet op igen efter sommerferien, og vi glæder os til at nuværende og kommende mentorer. SYMB inviterer til MENTOR SAMLING onsdag den 18. september kl. 18.30-20.30. Mødet afholdes i SYMB, Banegårdspladsen 2 i Kalundborg. 
Der vil være aftensmad med lidt for enhver smag. 
 
På mødet fortæller vi om udviklingen i SYMB MentorKorps og i SYMB generelt. Vi får også besøg fra Jobcentret, hvor en medarbejder vil forklare, hvordan sagsgangen er, når man som borger henvender sig i jobcentret. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
 
Det er ikke alle mentorer, der har hørt fra os, siden vi sidst mødtes. Der har ikke været mange mentees med frivilligt ønske om en mentor. MEN det er stadig vigtigt, at vi har en bred vifte af mentorer, så vi kan hjælpe, når en borger ønsker en mentor. For tiden er der ca. 10 mentees med større eller mindre ønsker til en mentor. De fleste behov er i retning af en person at snakke med og hjælp til at komme lidt ud blandt andre. Med de nye SYMB-lokaler, har vi virkelig fået mulighed for den form for hjælp.
 
Vi håber meget, at alle nuværende mentorer og andre interesserede kan komme til mødet den 18. september. Og hvis man kender nogen, der også gerne vil vide, hvad SYMBs frivillige mentorer laver, så er de også meget velkomne.
 
Tilmelding/afmelding til aftenen sker til Søren Mariegård på sorenmariegard@gmail.com eller tlf. 21 24 18 03. Med hensyn til spisning skal tilmelding ske inden den 10.sepember
Tovholdere er Esben Hansen og Søren Mariegård, tlf. 21 24 18 03