Mentor Samling i SYMB - 18. september

Så er vi startet op igen efter sommerferien, og vi glæder os til at nuværende og kommende mentorer. SYMB inviterer til MENTOR SAMLING onsdag den 18. september kl. 18.30-20.30. Mødet afholdes i SYMB, Banegårdspladsen 2 i Kalundborg. 
Der vil være aftensmad med lidt for enhver smag. 
 
På mødet fortæller vi om udviklingen i SYMB MentorKorps og i SYMB generelt. Vi får også besøg fra Jobcentret, hvor en medarbejder vil forklare, hvordan sagsgangen er, når man som borger henvender sig i jobcentret. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
 
Det er ikke alle mentorer, der har hørt fra os, siden vi sidst mødtes. Der har ikke været mange mentees med frivilligt ønske om en mentor. MEN det er stadig vigtigt, at vi har en bred vifte af mentorer, så vi kan hjælpe, når en borger ønsker en mentor. For tiden er der ca. 10 mentees med større eller mindre ønsker til en mentor. De fleste behov er i retning af en person at snakke med og hjælp til at komme lidt ud blandt andre. Med de nye SYMB-lokaler, har vi virkelig fået mulighed for den form for hjælp.
 
Vi håber meget, at alle nuværende mentorer og andre interesserede kan komme til mødet den 18. september. Og hvis man kender nogen, der også gerne vil vide, hvad SYMBs frivillige mentorer laver, så er de også meget velkomne.
 
Tilmelding/afmelding til aftenen sker til Søren Mariegård på sorenmariegard@gmail.com eller tlf. 21 24 18 03. Med hensyn til spisning skal tilmelding ske inden den 10.sepember

Tovholdere er Esben Hansen og Søren Mariegård, tlf. 21 24 18 03

SYMBs erhvervsmedlemmer

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik