SYMB holder Folkekøkken igen den 10.sep.

-Vi gentager succesen fra tidligere og inviterer alle til at skabe meningsfulde samtaler med oprigtig opmærksomhed på hinanden, siger Henrik Brinkløv, tovholder på ’SYMBs Folkekøkken’, der afvikles i SYMBs lokaler tirsdag den 10. september 2019 kl. 17-20
Vi savner tid til den enkle, rolige og ’langsomme’ samtale, der forbedrer relationerne mellem mennesker og – måske – kan føre til både mere latter og flere tårer. – Vi holder lige så meget af hverdagen som Dan Turell, og vi vil så gerne dele den med andre. Vi bør reflektere mere over os selv og vores medmennesker. En gang imellem er det godt at spørge hinanden og sig selv, hvad det egentlige er, at man er taknemmelig for, når vi står overfor et andet menneske. 
– Det, vi også gerne vil dele med gæsterne, er seneste nyt fra vores øvrige aktiviteter.
Ullas Landkøkken kræser igen for vores ganer med en uimodståelige menu: 
 
  • Andebryst med krydrede blommer
  • Jordskokkepizza
  • Knuste kartofler
  • Blommesalat
Tilmeldingsfrist: senest søndag den 8. september. Arrangementet holdes denne gang i SYMBs lokaler på Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg. 
Dørene åbnes klokken 17:00 og slutter klokken 20, når vi har talt af.

Tovholder er Henrik Brinkløv, tlf. 21 79 00 07

SYMB’s Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.

SYMBs erhvervsmedlemmer

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik