Møde om spisearrangementerne i SYMB

Onsdag den 8. januar klokken 15-16 holder vi et møde om spisearrangementerne i SYMB. Vi skal tale om hvilke arrangementer vi forsætter med, og hvilke vi evt. sætter i søen her i det første halvår af 2020. Alle, som gerne vil hjælpe til eller støtte op inviteres til mødet. Både dig, der gerne vil tage en større rolle og dig, der kan hjælpe til ind imellem.

Lige nu har vi følgende spisearrangementer:

  • SYMB Folkekøkken er et arrangement med et tilknyttet tema, der varierer fra gang til. Det kan være et foredrag, debat, spil, fællessang eller andet vi gør sammen. Det der kendetegner Folkekøkkenet er, at der er et eller andet på programmet. SYMB Folkekøkken er den 2. tirsdag i måneden fra kl. 17-20.
  • SYMB Fællesspisning er uden et fast tema. Her er det samtalen, hyggen og nærværet, som er i fokus. SYMB Fællesspisning foregår den 1. fredag i måneden fra kl. 17.30-21. Vi spiser også kage til dessert, hvis nogen har det med.

Til begge typer spisearrangementer er der mulighed for at købe drikkevarer.

For at kunne holde disse arrangementer i SYMB, har vi brug for hjælpende hænder. Der er brug for gode folk til at hjælpe med det praktiske før, under og efter et spisearrangement i SYMB. Det handler om at dække borde, rette an, sikre at der bliver ryddet af og sat i opvaskemaskinen, tørre borde af, rydde op, stå for salg af drikkevarer og den slags. Og der er brug for folk til at være tovholdere. Det handler om at være kontaktperson til deltagerne, svare på spørgsmål om menu, tidspunkt og andet folk kan finde på at ringe om, have kontakten til Ullas Landkøkken og lave oplæg til markedsføring sammen med SYMBs studentermedhjælper Maria.

Mødet den 8. januar er for alle, der gerne vil være med til at støtte op om spisearrangementerne i SYMB. Vi vil gerne sammensætte et korps af hjælpere, som vi kan trække på fra gang til gang. Som hjælper forpligter du dig ikke til at deltage hver gang. Og vi vil gerne finde lidt flere tovholdere, så flere deles om den opgave særligt til Fællesspisning.

Mødet den 8. januar står Henrik og Louise for.

Kom med og hør mere!
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen!

Louise: tlf. 22 25 66 64, mail: louise@symb.dk
Henrik: tlf. 21 79 00 07, mail: brinklov144@gmail.com

SYMBs Erhvervsmedlemmer

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik