Frivillig mentor, noget for dig?

Den 9. januar kl. 19-21 inviterer SYMB til et ”kom og hør, hvad frivillig mentor er” – møde. Vi vil fortælle om, hvem man kan være frivillig mentor for, og hvad en sådan opgave kan indeholde. Vi kommer også ind på, hvad det kræver at være mentor, hvor lang tid man skal bruge og alle mulige andre spørgsmål.

Alle er velkomne. Den vigtigste kvalifikation for at blive mentor, er nok at have lyst til at møde nye mennesker og være sammen med nye mennesker. Hvis du har livserfaring oveni og vil dele lidt ud af den, er det ekstra fint.

Du kan læse mere om SYMB Frivillig Mentorkorps.

Du forpligter dig ikke ved at komme til mødet – hvis du er interesseret i at blive mentor, taler vi om det bagefter.

Vi, der administrerer Frivillig Mentor i SYMB, er alle frivillige. Vi bor i kommunen og synes, at fællesskab på kryds og tværs i kommunen gerne må fylde mere.

Tilmelding til mentor@symb.dk senest den 3. januar 2019.

Mødet holdes i Café Solsikken, Skibbrogade 52 i Kalundborg. SYMB byder på et let traktement. Og du vil møde mange andre interesserede og os, der står bag mentorkorpset i SYMB.

Vi glæder os til at se dig – hilsner fra Søren, Kristin, Katja og Esben (Mentorgruppen i SYMB)

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik